Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Το νέο λογότυπο

Αλήθεια, πως σας φαίνεται το νέο λογότυπο?   Προς το παρόν, μην περιμένετε να δείτε το "ZAGORIWOOD" στον λόφο των Κάτω Πεδινών...

Εύγε στον καλλιτέχνη-δημιουργό Nίκο Καλτσά !!!!!

7 σχόλια:

Δημήτρης Αγγελ. είπε...

Ουάου!!!

Απλά φανταστικό!!!

Τύφλα να 'χει το Hollywood...

Ανώνυμος είπε...

An antilambanomaste ton politismo tou Zagoriou iso kai omio me auto tou Hollywood kai na xairomaste kai na goustaroume gia to Zagoriwood tote stis meres Cinema pou kanete giati den fernate Stalone kai Rabo??????.Alla dystyxos etsi blepoun pleon oloi to zagori san Hollywood krima.... gia olo to topo.

sonap είπε...

@ ανωνυμος:Για αρχη ας σχολιασω το ανωνυμος!Βλεπω οτι κρυβεσαι και δεν ξερω γιατι!?Καιστη συνεχεια ας πω το συμπερασμα μου:ΔΕΝ εχεις τα...κοτσια να στηριξεις την αποψη σου!!!! Φαινεται η εγκεφαλικη ομιχλη σου δεν σε αφηνει να αισθανθεις το χιουμορ της αυτοσαρκαστικης λεζαντας η οποια εχει μια ταση να δειχνει οτι το μικρο χωριουδακι μπορει να κανει κατι μεγαλυτερο.
Οσο για τις μερες του σινεμα εχεις μπερδεψει τη βουρτσα με το σκαντζοχοιρο μιας και το σινεμα το οργανωνει ο ΜΕΣ Κ ΠΕΔΙΝΩΝ ενω το ZAGORIWOOD το διοργανωνει η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΖΑΓΟΡΙΟΥ!!!
Τωρα για το ποιος κανει πολιτισμο το συζηταμε.Παντως οχι οσοι ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΕΙΡΑ ετσι απλα για να αντιδρουν. Για να παραγεις κατι πρεπει να εχεις πρωτα θεση και μετα να εκφραζεις την αντιθεση σου!
ΚΡΙΜΑ για τον τοπο ειναιτελικα αυτοι που ΔΗΘΕΝ ειναι θεματοφυλακες του ΖΑΓΟΡΙΣΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και το γραφουν με GREEKLISH!!!!!!

Nicole είπε...

Φίλε Ανώνυμε,

το εργαστήρι ονομάζεται "2ο Εργαστήρι Κινηματογράφου στα Κάτω Πεδινά". Το "Zagoriwood" είναι ένα αστείο μεταξύ των μαθητών του 1ου Εργαστηρίου που έγινε πέρυσι.

Αν έχεις τον χρόνο να διαβάσεις το λεύκωμα των συμμετεχόντων που έχει αναρτηθεί στην αντίστοιχη σελίδα θα καταλάβεις πιστεύω ότι ως ομάδα δεθήκαμε μεταξύ μας με πολύ καλή
διάθεση, πολύ χιούμορ και πάρα πολύ δουλειά. Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο καθένας φέρνει τον προσωπικό του χαρακτήρα σε ό,τι κάνει και εγώ που συμμετείχα εκλαμβάνω το zagoriwood ως ελπίδα ότι ενώ ξεκινάμε από μια μικρή γωνιά του παγκόσμιου χάρτη, που πολλοί δεν γνωρίζουν, έχουμε όνειρα να δημιουργήσουμε κάτι (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία,
αρκεί να μας εκφράζει).

Γνωρίζοντας λοιπόν την δουλειά που έγινε από όλους: τον πολιτιστικό σύλλογο Κάτω Πεδινών, τους δασκάλους και τους μαθητές μπορώ να πω με σιγουριά ότι κανένας δεν συγκρίνει τον ανεκτίμητο πολιτισμό του Ζαγορίου με το βραχύχρονο και επιφανειακό Hollywood.

Σε ευχαριστώ όμως που μας έδωσες το έναυσμα να εξηγήσουμε την προέλευση του όρου "Zagoriwood" και να αποφύγουμε μελλοντικές παρεξηγήσεις.

Νικόλ.

vaggelo είπε...

κύριε ανώνυμε,
Ο πολιτισμός του ζαγορίου είναι ανεκτίμητος και αδιαμφησβήτητος μέσα στην ιστορία. Κρίμα που εμείς οι Έλληνες έχουμε "μείνει" στο πόσο μεγάλη ιστορία έχουμε και τελικά δεν
"παράγουμε" ΤΙΠΟΤΑ. Την ποιότητα του εργαστηρίου δεν την αναιρεί το zagoriwood, οι ταινίες στην ενότητα "συναντήσεις" το μαρτυρούν.Ο όρος zagoriwood είναι ένα ενδοοικογενειακό εργαστηριακό αστείο.
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ..... ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ!!!!

Εργαστήριο Κινηματογράφου είπε...

Ανώνυμε,

Σε παρακαλώ μην γράφεις σε greeklish, είναι προσβλητικό για την γλώσσα και τον πολιτισμό μας.

Όσον αφορά τον όρο "Zagoriwood" (αφού δημοσιεύθηκε η προέλευσή του) τον προτιμήσαμε ώστε να αποφύγουμε την χρήση του μεταφρασμένου "2nd-Cinema-Lab" ή του "Ergastiri-Kinimatografou" ως όνομα ιστοσελίδας. Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε πρόθεση να υπονομεύσουμε τον πλούσιο πολιτισμό της περιοχής.

"Εργαστήριο Κινηματογράφου"

simos hatzet είπε...

Συγχαρητήρια στην Πολιτιστική Εταιρία Ζαγορίου για την διοργάνωση του 2ου εργαστηρίου (ZAGORIWOOD)! Ευχόμαστε και φέτος το εργαστήριο κινηματογράφου να έχει την ίδια σπουδαία επιτυχία με την περσινή. Η χαρά που παίρνουν οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο αντανακλάται σε όλους εμάς που ζούμε στην περιοχή μας και μας κάνει υπερήφανους.
Προχωρήστε δυνατά, χαιρόμαστε τις ικανοτητές σας και είμαστε πάντα δίπλα σας.